Gezonde voeding

Gezonde voeding en een studie-beurs voor Nong Ohm
Gezonde voeding en een studie-beurs voor Nong Ohm

Roos“Soms vragen mensen aan mij waarom ik in Thailand een organisatie heb opgericht en niet bijvoorbeeld in een arm gebied in Afrika, waar de kinderen mij méér nodig hebben. Thailand is geen derdewereldland, in Thailand kun je niet doodvriezen en de grond is ( in dit gebied van Thailand) vruchtbaar en er is genoeg water. Overal op de wereld zijn kinderen die buiten het systeem vallen en extra hulp nodig hebben. Voor déze kinderen, hier in Phato ( er zijn ca. 50 kinderen onder de vleugel van de Stichting), maken wij verschil dankzij de verschillende individuele zorg projecten.

 

Het project Gezonde voeding is speciaal voor kinderen die ondersteuning in de vorm van voeding nodig hebben. Dit kan verschillen van gezonde flesvoeding voor pasgeborenen die geen moeder hebben die ze in moedermelk kan voorzien, tot ondersteunende vitamine preparaten voor zieke kinderen, tot gezonde thuis maaltijden voor kinderen uit een heel arm gezin."

 

Donate via Paypal

ECO-LOGIC, Resort for Charity

Our main sponsor: Eco-Logic, Resort for Charity in Paksong, is set up  to support TCDF. Several projects are part of TCDF Eco-Logic.

Click on the logo's below to read more about the guesthouse, yoga retreat, the Artist in Residence program, the activities and volunteer projects.

Eco-Logic Resort for Charity
Eco-Logic Resort for Charity
Eco-Logic Yoga Retreat
Eco-Logic Yoga Retreat
In&outdoor Activities
In&outdoor Activities
Voluntourism
Voluntourism
Artist in Residence
Artist in Residence

CERTIFIED AND REGISTERED

HELP US HELP!

Click here to get information on how to donate to the foundation.

E-mail

You can reach us at: tcdf.ecologic@gmail.com or use the form below to contact us.

Please know, that the work in the office is done in between our work for the children so we cannot always react directly. You can expect a reply within one week.

Thank you for your understanding.  

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

You can find our disclaimer here.

This website is designed,made and donated by Wonderful World of Websites.
Website donated by: Wonderful World of Websites