Doel en opzet

TCDF Speciale school student
Nong Hoylot, een van de speciale leerlingen van TCDF

De Thai Child Development Stichting is in 2004 opgezet met als doel het vergroten van de zelfredzaamheid van kinderen met een achterstand (sociaal, lichamelijk en/ of economisch) in de omgeving van Phato, Chumporn provincie, Thailand door het toegankelijk maken van gezondheidzorg en educatie op maat. De Stichting werkt vraaggericht, kleinschalig en vanuit persoonlijke begeleiding voor die kinderen die extra hulp nodig hebben. Dit betekent dat de steun per kind verschilt en ook met de tijd weer kan veranderen. Omdat het om een beperkte noodzaak gaat in deze omgeving, heeft de Thai Child Development Foundation nog nooit een kind dat echt hulp nodig heeft teleur hoeven stellen. Er is geen tijdslimiet verbonden aan deelname, een kind wordt ondersteund zo lang als de lokale (professionele begeleiding), in overleg met de verzorgers van het desbetreffende kind, dat nodig achten. 

 

Tevens ondersteunt de Stichting een kind nooit langer dan noodzakelijk is, dit om afhankelijkheid te voorkomen en het vertrouwen van de donateurs niet te schaden.

 

TCDF heeft geen religieuze of politieke motieven.

In het menu aan de linkerzijde vindt u meer informatie over onze manier van werken.

 

Donate via Paypal

ECO-LOGIC, Resort for Charity

Our main sponsor: Eco-Logic, Resort for Charity in Paksong, is set up  to support TCDF. Several projects are part of TCDF Eco-Logic.

Click on the logo's below to read more about the guesthouse, yoga retreat, the Artist in Residence program, the activities and volunteer projects.

Eco-Logic Resort for Charity
Eco-Logic Resort for Charity
Eco-Logic Yoga Retreat
Eco-Logic Yoga Retreat
In&outdoor Activities
In&outdoor Activities
Voluntourism
Voluntourism
Artist in Residence
Artist in Residence

CERTIFIED AND REGISTERED

HELP US HELP!

Click here to get information on how to donate to the foundation.

E-mail

You can reach us at: tcdf.ecologic@gmail.com or use the form below to contact us.

Please know, that the work in the office is done in between our work for the children so we cannot always react directly. You can expect a reply within one week.

Thank you for your understanding.  

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

You can find our disclaimer here.

This website is designed,made and donated by Wonderful World of Websites.
Website donated by: Wonderful World of Websites