Stichting Thai Child Development (TCDF)

De Stichting Thai Child Development is in 2004 opgezet met het doel de ontwikkeling van Thaise kinderen te ondersteunen op een vraaggerichte, directe, praktische en individuele manier. Al naar gelang de individuele hulpvraag, kan dit zijn in de vorm van medische zorg, gezonde voeding, educatie en/of dagelijkse opvoeding. Er wordt nauw samengewerkt met de ouders van de individuele kinderen, de lokale school, en de lokale medische instanties.

Een korte video over de Speciale School van TCDF, met in de hoofdrol Nong Eef.


Nong Boh, student van TCDF Speciale School
Nong Boh, student TCDF Speciale School

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door de Thaise tak en financieel ondersteund vanuit Nederland. Wij zijn er trots op te vermelden dat donaties rechtstreeks naar de kinderen binnen de projecten gaan en praktisch niet worden besteed aan overhead kosten.

 

In het menu naast deze pagina kunt u meer informatie vinden over het werk van de stichting. De zwarte keuzebalk aan de bovenzijde is in het Engels maar bevat ook  de wisselende, recente informatie over bijvoorbeeld de ontwikkeling van individuele kinderen en recente fotos. Bij sommige links wordt u naar deze Engelse versie doorgestuurd.

Wij hopen hierbij op uw begrip.

 

Tevens hopen wij dat de website uw interesse in de Stichting en haar werk kan wekken en vertrouwen erop dat u contact met ons zult opnemen als u meer wilt weten. Daarnaast zien wij ons werk voor het goede doel als een constant ontwikkelingsproces en staan wij altijd open voor positieve kritiek, tips en adviezen.

 

Roos Tieges

Oprichter Stichting Thai Child Development

 

Donate via Paypal

ECO-LOGIC, Resort for Charity

Our main sponsor: Eco-Logic, Resort for Charity in Paksong, is set up  to support TCDF. Several projects are part of TCDF Eco-Logic.

Click on the logo's below to read more about the guesthouse, yoga retreat, the Artist in Residence program, the activities and volunteer projects.

Eco-Logic Resort for Charity
Eco-Logic Resort for Charity
Eco-Logic Yoga Retreat
Eco-Logic Yoga Retreat
In&outdoor Activities
In&outdoor Activities
Voluntourism
Voluntourism
Artist in Residence
Artist in Residence

CERTIFIED AND REGISTERED

HELP US HELP!

Click here to get information on how to donate to the foundation.

E-mail

You can reach us at: tcdf.ecologic@gmail.com or use the form below to contact us.

Please know, that the work in the office is done in between our work for the children so we cannot always react directly. You can expect a reply within one week.

Thank you for your understanding.  

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

You can find our disclaimer here.

This website is designed,made and donated by Wonderful World of Websites.
Website donated by: Wonderful World of Websites