Stichting Thai Child Development (TCDF)

De Stichting Thai Child Development is in 2004 opgezet met het doel de ontwikkeling van Thaise kinderen te ondersteunen op een vraaggerichte, directe, praktische en individuele manier. Al naar gelang de individuele hulpvraag, kan dit zijn in de vorm van medische zorg, gezonde voeding, educatie en/of dagelijkse opvoeding. Er wordt nauw samengewerkt met de ouders van de individuele kinderen, de lokale school, en de lokale medische instanties.

Een korte video over de Speciale School van TCDF, met in de hoofdrol Nong Eef.


Nong Boh, student van TCDF Speciale School
Nong Boh, student TCDF Speciale School

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door de Thaise tak en financieel ondersteund vanuit Nederland. Wij zijn er trots op te vermelden dat donaties rechtstreeks naar de kinderen binnen de projecten gaan en praktisch niet worden besteed aan overhead kosten.

 

In de keuzebalk aan de linkerkant kunt u meer lezen over het werk van de stichting. De zwarte keuzebalk aan de bovenzijde is in het Engels maar bevat ook  de wisselende, recente informatie over bijvoorbeeld de ontwikkeling van individuele kinderen en recente fotos. Bij sommige links wordt u naar deze Engelse versie doorgestuurd.

Wij hopen hierbij op uw begrip.

 

Tevens hopen wij dat de website uw interesse in de Stichting en haar werk kan wekken en vertrouwen erop dat u contact met ons zult opnemen als u meer wilt weten. Daarnaast zien wij ons werk voor het goede doel als een constant ontwikkelingsproces en staan wij altijd open voor positieve kritiek, tips en adviezen.

 

Roos Tieges

Oprichter Stichting Thai Child Development